Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis vad titeln säger..


Förnekelse har ett eget minnesarkiv

Det som var förr är nu bara minnen.
Det vi minns är oftast bara det som var bra.
Det dåliga är bortglömt, bortgömt, bortdömt.
Och imorgon är en ny dag.




Fri vers av Burlin
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 12:27



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Väldigt bra!
2012-06-14

  Ljusletaren
Underbar är människans mekanism.
Bra ordat/kram
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin