Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi bygger murar för att skydda oss och även ibland för att hålla oss borta från det vi inte vågar möta. Ibland omsluter vi oss så pass mycket att vi går under innanför våra egna murverk..


Murar

Och murarna som rests
För att aldrig någonsin rivas
Blir ett otrevligt litet ställe
Där demoner nog kan trivas
För om vi ska kivas
Som vi gjort ända fram till nu
Blir vår framtid undergång
Och orsaken: jag och du




Fri vers av Burlin
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-06-14 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin