Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har vi nog mer drömmar om vad vi vill bli och erövra än vad som egentligen kanske är nyttigt då besvikelsen av att inte uppnå dem gör oss förlamade..


Livsnystan

Säg mig du som vet
Kan man leva utan att blöda?
Vi andas ju idag
Men imorgon är vi döda
Så vad är egentligen skillnaden
Mellan en dagslända och en fluga
Finns det något bra svar
Som inte bygger på att ljuga?
För framgången vi jagar
Är drömmen som vi kväver
Med alla tusentals trådar
I detta livsverk som vi väver




Fri vers av Burlin
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin