Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi talar för att höras och ibland bara för att någon ska veta om våran existens..


En droppe liv

Vässade tankar
I minnets ekokammare
Pressade bilder
Fastslagna med hammare
Drogade ordval
I tystnad utav stål
Ord som aldrig sades
En strupe full av tvål
Bubblor på ytan
Som en väldoftande död
En droppe liv på rutan
Som färgar sömmen röd




Fri vers av Burlin
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 15:53



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Snyggt innehåll.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin