Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs och kommentera om ni tycker att jag är ute och cyklar..


Glöm inte räddaren

Varför leta efter en räddare
En frigörare, det enkla livets skräddare
När det bara finns en.
En som kan ta dig dit du önskar,
Visa dig platser och viska
- "allting ordnar sig"
För det gör det ju, vet du
Om du finner svaret du söker
Som kan knyta upp alla livets knutar
Binda ihop alla lösa trådar
Få allt att plana ut när det lutar
Ge en föraning om att det slutar lyckligt
För det finns någon,
En som bär allt detta i sin hand.
En som kan leda dig rätt
En som många av oss glömmer
Men som alltid är närvarande

För det är du min vän!
Ingen hörsägen
Inga myter eller spöken
Inga böcker, inga visa ord
Ingen helighet, ingen mer än du
Endast du räcker!
För de svaga ber alltid om hjälp
Någon måste komma och rädda
Någon måste visa vägen
Någon måste ha svaren
Men det finns inte en enda sådan,
Det finns tusentals!
Det bor i oss alla, det där magiska
Och vi glömmer nog allt som oftast
Att den enda som kan rädda dig
Är du!




Fri vers av Burlin
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin