Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som förgriper sig på andra människor stjäl! De tar något som aldrig kan ges tillbaka och detta är bland det värsta som finns.. (Inläst av min far Christer Burlin och finns på skivan "Jävla EP" på bland annat Spotify under namnet "Burlin" )


Du stjäl ur henne

Du stjäl ur henne
Smaragder av ungdom
En ljus framtid av hopp
Du river av hennes drömmar
De faller i flagor
Fastnar under dina naglar
Du trär hennes hud över din
Du belägrar hennes tankar
Stjäl inifrån och utplånar
Hennes själ rinner ut
Och du samlar allt i din hand
Monster bor inte under sängen
De lever mellan våra skuldror
Hand i hand med rädslan
Maktlösheten och livet
Livet du stjäl ur henne




Fri vers av Burlin
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlin
Burlin