Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående DESPERAT hunger efter kärlek...





Jag läste en dikt nyss om desperat hunger efter kärlek.
Jag kan inte leva om jag ska vara desperat efter mänsklig kärlek,
det håller inte, det tar för mycket energi. Men GUD finns för mej
med en oändlig styrkekälla av villkorslös kärlek och empati.
En gång i tiden var jag desperat, jag hoppade från famn till famn
och kvinnorna orkade inte med mej, till slut blev jag sårad och sjuk.

Idag är jag betydligt mognare och rädd om mej själv och andra,
det är så skönt att vara mer stabil i den gyllene medelåldern!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 20:20



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Denna text är mycket tänkvärd.

Desperation brukar vara
kontraproduktivt.
2012-06-14

    ej medlem längre
Vilka fina trygga ord från dig....känns fulla av hopp och glädje!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP