Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”blå hummer” skall det vara, svar till dig som sade har erfarenhet av publikrelation i 10 år. Blå Hummer, bara ett historiskt exemplar nummer i Kanada.


God morgon/ Lobster/Hummer


Sanden driver en rövare,
Och mitt liv är askgrå,
Natt-ljus i en lykta,
Timglas
Kommer att förbli tomma

Då, jag tänker inte mer på kräftorna små. (småbagateler)




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP