Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, jag är benägen om att hålla med, en skriven text bör inte få vänta så värst länge med att läggas ut, men bättre vänt än aldrig. Varning för känsliga tittare utfärdas endast på detta sätt.


Något litet om ärlighet 2012 06 15





Ärlighet och uppriktighet är stundom som överskattad,
särskilt om den yttrad är av andra, den sanningen tjänar
till att den i sådan mening berör mig själv som person,
karaktär och i moraliska frågor, en smula upplöst figur.

En kopp te, eller het choklad gärna toppad med visp-
grädde, har den effekten på mig att jag blir lätt sprallig,
än mer sprallig efter två koppar. Medan jag bara vill
kräkas om jag påtvingas en tredje kopp, ja innehållet
av densamba.

På det viset är dessa drycker att likna vid just alkohol.
I liten mängd känns det som att man skall kunna
dansa på bordet, prova sina stämband i sång eller
skratta uppsluppet åt snart sagt vilken yttrad replik
som helst. Eller så är det bara jag som är känslig...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-03 13:41



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Som när man dricker Irish Coffe
Då vill jag också dansa på bordet :)
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP