Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så att du aldrig älskar mig igen



Behöver dricka svart vätska
ur höga glas,
skära mig på foten
och be dig dricka mitt blod

för annars älskar du mig inte

Behöver dra en snara runt din hals
och hålla dig i koppel
så att jag ser hur du vill gå
för att sedan bestämma över dig

för annars älskar du mig inte

Behöver hålla kvar masken
för mitt ansikte
så att du aldrig någonsin känner mina tankar
för då känner du mitt hjärta
och där är jag svag

och då älskar du mig inte

Behöver ha destruktivt betydelselöst sex
med någon jag plockar upp från gatan
för att bekräfta att allt är meningslöst

så att du aldrig någonsin älskar mig igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol