Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Jag lever i mörker varje dag
Även om det inte syns utanpå mig
Så känns det inuti mig

Jag skrattar och är glad
Men jag har ändå
Detta eviga mörker inuti mig

En liten lampa täns
När du ler mot mig
Men den släcks igen
För jag ser att det är
flickan bakom mig
Du ser




Fri vers av Night Fever
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-03 20:50



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket bra skriven, den talar och lever där bland tunga ord som tar sats. Sats för att komma över sig själv, sitt mörker och andras kanske motsägelsefulla blickar. Så upplevde jag denna text. Tack för läsningen!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Fever
Night Fever