Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer hur det skulle vara om Dart mötte sin motsvarighet hos det första könet, som är kvinnan. Hon skulle absolut låta någonting i den här vägen om bara Dart kom och försökte sig på några 'dåligheter'.


Elak







Vad fan är du så jävla elak för?
Jag har väl för fan inte gjort dig något?
Komma här och...

...ja, vad fan det är väl klart
man blir förbannad...

...ställa tilll med ett helvete
för en annan.
Då blir man faktiskt jävligt lack alltså.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 09:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rivjärn, för en en er...
2021-07-31

  Nanna X
e-lack
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP