Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mera ren

jag fick min chans
men du var två
och jag var ensam

så när du vände dig om
och visade mig ryggen
såg jag mina ord
förvandlas till träck
och sakta rinna nerför
dina ben som tvål

i dina ögon
blir jag aldrig mera ren




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-06-16 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson