Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns vår ungdomstid

Jag minns vår ungdomstid
Hur musiken betydde allt
Hur den kunde förmedla
våra känslor med ord
som kunde skära igenom stål
Jag minns att vi var snäll-rebeller
Att vi trodde vi alltid skulle
vara tillsammans
Men ibland blir det inte
som man har tänkt
Men mina minnen glöder
och jag är tacksam
för den tid vi fick dela




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-06-16 15:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är 51. Samma låtar, band och artister betyder fortfarande enormt mycket för mig. Och jag har inte ändrat musiksmak bara för att konventionen kräver det eller omgivningen förväntar sig det. Kan de inte acceptera min musiksmak kan de dra åt skogen.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta