Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad attraktion

gråsuggan med den afrikanska rumpan
fick gåshud av att känna rytmiken
i hans ögon

hon blundade och smekte sig själv
till sömns

när han vaknade
var hon långt borta
i en dröm

som maran han började rida




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 17:26



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Suggestivt!
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson