Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

Någonstans gråter en människa
kanske över någon
för att livet är skit
eller av ren desperation

Du möter personen dagligen
Ser hennes ansiktes uttryck
Kanske känner du henne
Runt dig eller framför dig

Glöm aldrig:

Ingenting döljer lika mycket
som ett leende





Fri vers av Anekdot
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot