Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knutar


Det är då som

luften går ur mig,

frågorna hopas

till trassliga snörbollar

av spindeltrådstunna

små knutar,

-min sorgsna själs

kaotiska virrvarr.

Där i denna ormgrop av

miljontals anklagelser och

gränslös oförståelse,

kan bara ett

exploderande mod,

ett trotsigt raseri,

utföra ens skuggan av ett mirakel




Fri vers av novembersol VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 14:04



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Expressivt uttryckt förtvivlan ... och ändå ett trots allt, läser jag det som.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP