Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitterhet

hundrafemtio

mil i timmen

i en uppförsbacke

mellan en lunch och en lektion
om livets små sorger

hundrafemtio
år gammal och jag

har inte lärt mig någonting


om att leva nuförtiden
för livet, det är svårt




Fri vers av 1884
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-17 17:22



Bookmark and Share


    L e e
Filosofiskt och vackert!
2012-07-10

  Smultris
jag läser inte mycket nuförtiden och jag gillar ännu mindre... men den här gillar jag mycket.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

1884
1884