Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TW BDSM, VÅLD & SJÄLVDESTRUKTIVITET


you are a blade

jag är säker på att min destruktivitet har blivit intelligent;

omedvetet finner jag nya sätt
att kväva mina impulser på
& fullständigt krossa dem


& ju mer jag känner för att göra illa andra
desto mer straffar jag
mig själv

(tillåt aldrig dig själv att bli sådär. jag vet jag vet att det gör ont men gör aldrig illa någon lika mycket som hon gjorde dig)

för
att skada sig själv
blir så mycket lättare
och så vackert
om du låter det göras
av någon som
maskerar det med kärlek

jag vill slåss
så jag låter dig slå mig
du vill slå dig själv
så jag låter dig slå på mig



(dina bruna ögon blir så tydliga, så klara


som aldrig annars

med dina händer runt min hals)




Fri vers (Fri form) av 1884
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1884
1884