Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ritual

Låter tygla de drömmar om svarta nät, svart hat, svart man,
i väntan på natt, låter hoppas på svidande sår, i
väntan

svåra
skåror
i marken bredvid vägen
som foster
armar lindad runt ben ropar efter hjälp
får ingen hjälp
svälter ihjäl.




Fri vers (Fri form) av 1884
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-19 00:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

1884
1884