Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden viskar

Det är vinden
som viskar
i ditt öra

med mjuka toner
får du höra

att lyckan kommer
för att stanna

bara du vågar
tro denna gång
och släpper rädslan

Kronbladen dras
lyckan kommer
lyckan går

Kärleken består




Fri vers av AjBi
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 00:43



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En riktigt bra text
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi