Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the listener


- du. jag skulle vilja lägga min suck intill ditt bröst.
jag skulle vilja att du översatte vad jag såg i din
närvaro. jag skulle vilja att du gjorde allt till färger
och former, bokstäver och matematik; till musik.

- du. jag önskade bara en sak; att du skulle se mig.
numera ser jag bara dig och det gör världens skillnad.

ingen av oss spelar roll där.




Fri vers av strandsatt
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strandsatt
strandsatt