Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla hyenor




TILL MINA FIENDER



HUR MÅNGA KOTOR FINNS DET I EN RYGGRAD?




Fri vers av strandsatt
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-06-18 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strandsatt
strandsatt