Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla er som bygger slott


Sten för sten
byggs slott

Den dagen allting är färdigt,
med tinnar och torn
ska valen kännas rätt.

Bygg aldrig slott ihop
om tanken på att att bo i en koja
eller en husvagn tillsammans
är er oöverstiglig




Fri vers av Tina-sol
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-18 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att se stenarna falla på plats och ge efter för det som är bo någonstans är att vara en bostadslös men ändå inte så bygg på
2012-06-23

    Birgersdotter VIP
Så klokt
2012-06-23

  Siggesdotter
Vilken klok insikt och intressant jämförelse. Sant!
2012-06-18

  Minkki VIP
eller tält ;) en bra text!
2012-06-18

  Larz Gustafsson VIP
"Brick by Brick", som ett bra album med Iggy Pop heter.
2012-06-18

    Doll
Sanna ord. Bra!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol