Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första bemannade sovjetiska rymdraketen med en ryss ombord förolyckades på sin resa tillbaka till jorden.


Dagens limerick 2012 06 19 - Höjden av farlighet







En Soyuz-raket på sin avskjutningsramp
sågs väl starta av var sovjetpamp
då den upp i rymden sig begav
samt återvände ner till sin grav
dödande kosmonauten i hans kamp




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-06-19 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP