Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad idag

Jag är så glad idag, fick människor att le idag

Jag är så glad idag, fick människor att se idag

att livet inte alltid är svart och vitt

att livet inte alltid är gult eller grönt


Jag är så glad idag, livet i färg idag

Jag är så glad idag, livet i svartvitt imorgon

livet lever sitt eget liv

livet har sin egen väg


Jag är så glad idag, jag har tak idag

Jag behöver inte vara själv om jag inte vill idag

tak över huvudet och en vän i min famn

livet leker idag


Jag är så glad idag, solen skiner på min skalle idag

Jag är så glad idag det regnar på min skalle idag

hoppet ger mig trygghet

trösten ger mig hopp


Jag är så glad idag......jag lever IDAG

Vi syns imorgon














Fri vers av therefore
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

therefore