Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina svarta speglar

Mina små steg närmare dig blir ett pussel

små fragment av en verklighet jag för så längesedan kände för dig

det är ett spel utan ände och evigheten känns konstigt nog kort


nu när jag inte längre lever i samma andetag som du

så ge mig den chans jag aldrig gav dig

när jag lämnade allt bakom mig och gick


nu har jag hittat en spegel som visar mig

sanningen som jag aldrig såg


jag har alltid målat mina speglar svarta

men nu är det dags för mig att se klart


krossa mina speglar och ta min hand

visa mig vägen så visar jag dig vem jag är




Fri vers av therefore
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

therefore