Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt å kolla på en film om woodstock så jag fick för mig att skriva denna :)


woodstock

woodstock

kärlek

frihet


bohemer som samlas är lyssnar dansar till musik

fred

kärlek

budskap

blommor

nakenhet

naturlig het

liv

grönska




Fri vers av Son av solen
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-20 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen