Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om dig :)


skin min sol skin som bara du kan

skin som månen på ny snö

skin som en stjärna om natten

skin som morgonens sol över havet

skin över mig lys upp mig mitt liv

du är min sol och kommer alltid att vara

så skin skin som den du är

som bara du kan

var som bara du är





Fri vers av Son av solen
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 00:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint..
2012-10-13

  Annika Persson

skin sol som bara du kan
och vi av den



2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen