Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigare var jag huggen ur ett klippblock


Tidigare var jag huggen ur ett klippblock
med trubbiga konturer
vass och svårgenomtränglig

inga känslor avspeglade sig i vattnet
nedanför min boning

men tiden har en tendens att förändra människan
och så även mig

Vågor som rullat in
Vågor som piskat mig

Så finns nu
en ny mjukhet i huden
inifrån och ut

som går att se i vattnet
nedanför min boning




Fri vers av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 09:27



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En mycket fin bild av hur "livet" slipar av kanterna....
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol