Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig pinsam kärlek


Hånad

Jag har räknat varenda ögonfrans du har

jag vet precis hur din mun kommer forma sig

innan du ler

hur dina fräknar skrattar åt mig

trodde du att vi skulle bli dina?




Fri vers av tildis
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-02-04 06:44



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
oh nej!
hånad av en fräken! Vilken mardröm!
Annorlunda vinkel på en känsla säkert många kan
känna igen sig i!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

tildis
tildis

Mina favoriter
min älskade mamma