Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade mamma

mamma du är vacker och begåvade.
du har följit med mig hela livet.


mamma du ser mig som jag är.
du bryr dig inte om jag är anulunda.


mamma jag säger det här bara en gång,
jag älskar dig väldigt mycket.


mamma jag behöver dig.
du kan hjälpa mig om jag har det svårt.

mamma tack för att du hjälpt mig hela livet<3333




Fri vers av Kattsvett
Läst 1352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-23 19:10



Bookmark and Share


  Smörblomma
Så oerhört vackert skrivet. Dikten dryper av kärlek.
2010-05-18

  tildis
Den här dikten har varit min favorit en lång tid! Jätte fint skrivet!
2006-10-21

  Fialotten
Jag läser den här väldigt, väldigt ofta för att den är så fin. Du är duktig på att uttrycka dig i ord.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kattsvett
Kattsvett

Mina favoriter
Dansande demoner
Hej hej