Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt från ett kärleksbrev som jag och min vän Linn skrev.


Jag måste berätta!

Jag snurrar runt dig,
Som Jorden runt Solen,
Som Månen runt Jorden
Och stjärnorna runt dig.

När jag tittar på stjärnorna en vacker kväll,
Är det jag ser dina underbara ögon.

Din röst är så ljuv,
Som musik i mina öron.

Det enda jag tänker på är...
Dina läppar mot mina.

Men jag undrar,
Om detta kommer ske i det verkliga livet.
Därför måste jag säga en sak:
JAG ÄLSKAR DIG!!




Fri vers av Kattsvett
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-28 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kattsvett
Kattsvett

Mina favoriter
Dansande demoner
Hej hej