Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran av K


Dansande demoner

Demoner
dansar in i mitt rum
kryper innanför mitt skinn
river och sliter
äter av min själ

Kan inte andas

Kryper ihop
skakar och darrar
vill springa
men vågar inte
vill skrika
men är stum av skräck

Ber om gudomligt beskydd




Fri vers av Fialotten
Läst 712 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-25 08:33



Bookmark and Share


  Kattsvett
bra
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten