Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad... Själsrenovering pågår

Allt måste brytas ned
Brytas ihop och samman
Brytas ned till minsta beståndsdel
För att sedan sorteras
Sortera, spara eller kassera
Spara eller kassera
Samla ihop de sparade delarna
Sakta börja att bygga upp på nytt
Leta efter det som saknas
Finna och komplettera
Ett noggrant och tidskrävande arbete
Kräver tålamod och precision
Full koncentration
Kräver sin man eller kvinna




Fri vers av Fialotten
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 10:47



Bookmark and Share


    HiFi
så nu har man blivit sin egen själs urmakare.. snyggt jobbat...
2006-08-28

  Howlit
Så sant så sant...

Gillar verkligen din rubrik..."tystnad... själsrenovering pågår..."...suveränt
2006-08-28

  Stig-Erik Eriksson
Så sant som det var sagt ja.. Bra!
2006-08-28

    ej medlem längre
känner igen mig i denna dikt. känner precis likadant... Har för mycket saker i min ryggsäck, vill slänga ut allting, sortera, och börja om.
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten