Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skiljas...


Ett steg fram och två tillbaka

Var du tvungen att göra så mot mig
Var det verkligen nödvändigt att se på mig så där
Din blick som letar sig förbi mitt försvar
och river allt jag byggt på en sekund
Att kyssa mig om och om igen
Viska vackra ord i mitt öra
Få min kropp och själ att skrika efter dig
Var du verkligen, verkligen tvungen
Att göra så mot mig




Fri vers av Fialotten
Läst 425 gånger
Publicerad 2008-02-05 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten