Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är inte stark...

Jag känner mig glad just nu
Känslan spred sig i hela kroppen och lämnade tydliga spår

En viktig person i mitt liv har funnit en frände
Behöver inte vara ensam mer

Någon annans glädje som blev min glädje
Sann glädje




Övriga genrer av Fialotten
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-09-08 14:51



Bookmark and Share


  Stig-Erik Eriksson
Sånt borde inträffa oftare.. ;-)
2006-09-13

    HiFi
och lyckan ler för evigt... hoppas vi väl på då...
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten