Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sätt är bra utom de dåliga


Vissa dagar är det svårt att vara glad och nöjd.
Då får man försöka hitta något som man är bra på.

Jag är bra på att vara ett dåligt exempel.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-09-30 15:59



Bookmark and Share


  Stig-Erik Eriksson
Och jag som trodde det vaar jag.. *S* Bra!
2006-10-02

    HiFi
tänk va långt du kommit som lyckas se så positivt på en sådan tanke.. hehehe
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten