Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Står inför ett avgörande val. Vågar inte välja. Det gamla känns tryggt. Det nya skrämmande.


Sliten i bitar

Bakom stängda dörrar pågår förhandlingar.
Mitt ena jag mot mitt andra jag.
En kamp om rätt och fel.

Det är en strid där båda har kniven mot strupen.
Någon måste kapitulera.
Fatta ett beslut.

Hela mig.




Fri vers av Fialotten
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:47



Bookmark and Share


    HiFi
här krävs en förklaring för jag fattar ingenting...

om jag blundar och tillfrågar andra dimensioner så sägs det att det är något som skall delas... hm... vem???... vadå???
2006-09-18

  prinscess VIP
ja det kan vara så att det gamla är tryggt
men i bland måste man välja
även om det nya är skrämmande
att se möjligheterna ur det
som framtiden kan ge
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten