Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tiden

På väg mot okänd mark
Släpper det trygga

Kom, kom jag ska visa dig
Din inre skönhet
Strålande




Fri vers av Fialotten
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-09-08 08:55



Bookmark and Share


    HiFi
det är korta och koncisa alster du visar upp nu, måhända är det så att sanningar kommer till bekräftelse några korta i taget... kanske
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten