Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspärrad

Jag befriade mig
från mina spärrar

levde ut
hämningslöst
och blev därav

inspärrad




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 759 gånger
Publicerad 2005-08-23 21:25



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Ja du att våga vara sig själv är alltid en risk... Va hemskt egentligen..


Tänkte på det senast i dag när jag pratade i mobiltelefonen sådär rätt ut i luften med ett sånt där käckt headset...TÄNK om jag hade kommit så på 30- talet och pratat för mig själv, då hade de nog spärrat in mig!

så på så vis OM man känner för att prata för sig själv så kan man ju LÅTSAS att man pratar i mobilen och då slipper folk tycka att man är konstig....DET är sjukt att INTE få släppa loss och vara sig själv...KÄnslor ÄR väl det som GÖR oss till MÄNNSIKOR!
2005-11-16

  desperado
Härlig! Kort, innehållsrik, träffsäker och rolig!
2005-10-25

    Bodil Sandberg
Så kan det gå när inte haspen är på ...bravo
2005-09-03

  Daybreaker
Snyggt fångat! Och öppenheten gör texten bara mer läsvärd - tanken går att applicera på mycket!
2005-08-23

  Morvern
hmm...kan inte lista ut vad det handlar om men den talar till mig på ett visst sätt...det känns igen och det är bra och enkelt formulerat men säger mycket.
2005-08-23

  Fialotten
Herregud så sant!
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP