Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg, arg, arg.


Nu är det helt säkert...

jag är roten till allt ont.

Fick det bekräftat i morse
på morgonpromenaden med hunden.

Det är mitt fel att grannen
inte kan bygga ett ordentligt staket
så att deras hund stannar på gården.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-10-03 08:25



Bookmark and Share


  Ellan
okej..inte lätt
2006-10-07

    HiFi
hm....
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten