Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerfaren

min mor fick mig att skrika
efter älskarinnan som missat bussen
klockan sju på morgonen
när hon borde varit på jobbet

hon visade mig bröstet
för att locka mig att skratta
istället för att bara vara

den vältränade kroppen
som leker med mjölken som saft




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson