Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycklig


Silkes lena lockar ringlar ner över kinden
vårens fåglar kvittrar
jag är lycklig

Barfota springer jag på en äng
dansar med trollsländor
jag är lycklig

Hoppar över bäcken blir lite blöt
ser ett rådjur längre ner
jag är lycklig

Skrattar åt det lilla lammet
som tar skutt med sin ulliga kropp
jag är lycklig

Grodorna kväker en sång
jag stannar upp plockar en blomma
jag är lycklig

Hästen i hagen är svart med vit grimma
stenarna är beklädda av mossa
jag är lycklig

Näsan har inte bara fräknar
en nyckelpiga har landat där
jag är lycklig


Stanna upp stressa inte
njut av att du är du
var rädd om dig
du är värdefull

Minns att det bara finns en av dig
gör dig själv lycklig



Lynx © M







Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-20 17:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sköna betraktelser infångade i viktig mening
2012-06-30

  Ljusletaren
Så fullkomligt underbara ord och jag blir så lycklig för att jag får läsa dem ... tack vännen/ kram
2012-06-24

  Rise Little One
underbara känslor :)
2012-06-21

  Palett
Ja vi har mkt att vara lyckliga över, fint uttryckt
2012-06-21

    Birgersdotter VIP
Fin..särskilt viktiga ord på slutet..Bravo
2012-06-21

    Ken Cassel
Tjusigt, Lynxen! ::))
2012-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara rader om en del saker som ger lycka.
2012-06-20

    ej medlem längre
Ja, jag vill. Mycket fint!
2012-06-20

    ej medlem längre
Värt ett försök.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP