Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU kanske är det som kallas lycka? I alla fall för mig..


Lyckan fångade mig, eller var det du?


Känslan fångade mig
Ingen hörde mina skrik
Men skriken tystades utav dina läppar
Och jag välkomnade lyckan




Fri vers av PsykBrud
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-20 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PsykBrud
PsykBrud