Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vore nog härligt att få dö

Långt nere i mitt hjärta av sten
finns det som inte får komma fram
när sorgen värker i märg och ben
jag vet att där endast är skam
Jag blir av med dessa hemska tankar
när någon min aska för vinden strö
slippa döden som i min hjärna bankar

ja, det vore nog härligt att få dö.




Fri vers av PsykBrud
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-20 18:10



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Grattis till alla döda!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

PsykBrud
PsykBrud