Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ~ det levande Livet








Ut ur mamma med ett: Ahhhhhhhhhhh!


Några ögonblick senare:


Kistlocket slår igen och in i ugnen.


Så fort går livet.


Vi är i princip redan döda.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-20 20:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vad är vårt liv

en flyktig dröm

en rök

en skugga blott?"

sjöng jag redan som barn...
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP