Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helg att minnas!

Slitna timmar förvaltar dina stulna ögonblick,
förädlar dess slutna ögons salta tvist.
Ett plank att planka för att knycka några päron,
att ensam förtälja sin historia därom.
Bygg din vardag som en färgstark kopia av din helg,
vinn slaget där din här är en kromad sjuttiotalsfälg.




Bunden vers av Georg Möller
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-06-21 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller