Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kropp och själ



Jag har bara min kropp

Det enda som ingen kan ta

Ni kan skrika sönder min själ

Göra mig liten genom sätta mig i skiten

Men min kropp kan ni aldrig ta

Ni kan slå och kalla mig saker

våldta mig stjäla från mig

Men ni kan aldrig stjäla min kropp

och en liten strimma hopp om mänskligheten


Ni mörkar och förtalar

gör mig till slav

Men mina suckar kan ni inte ta

min ilska som skälver i min kropp

Ni kan få mig att jobba dygnet runt

tills jag faller in genom natten dimmor

vänder och vrider mig i mardrömmar där ni va med


Men det är min kropp i sängen som skakar den ni inte

någonsin kan ta ifrån mig

För just nu har jag bara min kropp

kanske inte så mycket hopp

Men en ny dag med min kropp

och solen lyser




Fri vers av Frozenflower
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-22 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozenflower
Frozenflower