Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste i sista stund


Jag älskar dig
Du utnyttjar mig

Jag älskar dig
Fast du gör mig illa

Jag älskar vårt gemensamma
där vi ser allt lika

Jag älskar våra stunder som är bra
Fast det ofta blir fel

Jag älskar när du glimtar med ögonen
När dom ler igen oftast efter en lång tids smärta

Jag älskar musiken du omger mig med
Bilderna tankarna texterna
Fast dom ofta är tvåtydiga och gör ont i magen

Jag vet att jag orkar inte mer
Men du har växt in i mig
Du har fått betydelse stor betydelse
Som om du vore ett av mina revben

Jag vet att jag blir både psykiskt och fysiskt misshandlad
Hur kan jag älska dig
Hur kan jag låta bli

Nu står jag här med yxan
Beredd att hugga av mig armen
För att bli fri från dig
innan hela jag går sönder
Jag vet att jag måste
Jag vet att det kommer att göra ont
Men jag vet att det måste göras
för att inte hela jag ska dö




Fri vers av Frozenflower
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-06-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozenflower
Frozenflower